Varjovalmennus | Visit Raahe
Varjovalmennus

Jaa parhaat hetkesi #visitraahe @visitraahe

Varjovalmennus

Valjasta käyttöösi oma potentiaalisi varjotyön avulla. Varjovalmennuksessa tutkitaan ja murretaan niitä mielen esteitä, jotka rajoittavat omien unelmien toteuttamista tai pienentävät omaa elämää.

Varjotyö on jungilaisesta psykologiasta lainattu konsepti, jonka avulla on mahdollista purkaa omaa elämää rajoittavia esteitä ja lisätä omia voimavaroja. Varjoksi kutsutaan kaikkia niitä personaallisuuden osia, jotka olemme oppineet torjumaan itsessämme ja jotka pyrimme piilottamaan erilaisten välttelymekanismien avulla. Psykologinen varjo ei kuitenkaan koskaan katoa mihinkään, vaan se seuraa meitä aina kaikkialle - aivan kuten valon luo aina varjon minne se osuukin.

Varjotyö tapahtuu tutkimalla niitä kielteisiä persoonallisuuden osia, joita ihminen usein heijastaa omaan ympäristöön tiedostamattomattaan. Varjotyö auttaa tunnistamaan omia varjoansoja, niitä tekijöitä jotka vievät huomion kielteisiin asioihin ja ylläpitävät negatiivisen energian kehää. Varjotyön avulla voi myös tunnistaa oman kultaisen varjonsa, eli ne myönteiset ominaisuudet, jotka syystä tai toisesta ovat tulleet torjutuksi tai eivät koskaan ole saaneet tilaa tulla näkyviin.

Varjovalmennuksessa kohtaamme varjot ryhmänä ratkaisukeskeisen dialogin ja erilaisten harjoitusten avulla. Tapaamme viikottain torstai-iltaisin Rantakahvila Raikkaan sisäterassilla elokuun loppuun saakka. Varjovalmennusryhmää ohjaa ratkaisukeskeinen ja neuropsykiatrinen valmentaja Anna Paldanius.
Ryhmään ei ole ennakkoilmottautumista ja voit osallistua ryhmään kerran tai joka viikko. Kertamaksu 25 €/hlö sisältää tarjoilun.

Huom: to 8.8. ei ole valmennusryhmää.

Lisätietoja voi kysellä: anna@kurimus.net / 0449911066

Varjovalmennus
Tapahtumapäivät
-
Kurimus Coaching
Musta 14
92100 Raahe
annaatkurimus.net
Aukioloajat
  • Maanantai - Suljettu
  • Tiistai - Suljettu
  • Keskiviikko - Suljettu
  • Torstai 18:30 - 20:00
  • Perjantai - Suljettu
  • Lauantai - Suljettu
  • Sunnuntai - Suljettu

Voisit pitää myös