Saavutettavuusseloste

Raahen kaupunki pyrkii takaamaan verkkosivuston saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee Visit Raahe verkkosivustoa kieliversioineen.

Vaatimustenmukaisuus

Visit Raahe verkkosivusto vastaa suurilta osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Visit Raahe verkkosivusto on julkaistu 1.1.2019. Tämä seloste on laadittu 19.9.2019. 

Palaute ja yhteystiedot

Voit antaa Visit raahe verkkosivustoja koskevaa saavutettavuuspalautetta sähköisellä lomakkeella. Lähetä saavutettavuuspalautetta, jos haluat kertoa ongelman verkkosivuston saavutettavuudessa tai haluat tietyn materiaalin saavutettavassa muodossa. Voit myös esittää saavutettavuutta koskevia kysymyksiä tai ehdotuksia.

Jos haluat vastauksen antamaasi palautteeseen, laitathan mukaan yhteystietosi.

Anna saavutettavuuspalautetta linkin takana olevalla lomakkeella.

Vaithtoehtoisesti voit antaa palautteen sähköpostitse matkailu [at] raahe.fi 

Saavutettavuuskantelu ja saavutettavuusselvityspyyntö

Mikäli Visit Raahe antaa saavutettavuuspalautteeseen epätyydyttävän vastauksen tai ei anna pyydettyä sisältöä saavutettavassa muodossa, voit tehdä sivustosta saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön. Suomessa saavutettavuuden valvontaviranomaisena toimii Etelä-Suomen aluehallintovirasto (ESAVI). ESAVIn Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivustolta löydät ohjeet ja osoitteet jatkotoimenpiteisiin.