Museonrannan vierasvenepaikat | Visit Raahe

Jaa parhaat hetkesi #visitraahe @visitraahe

Museonrannan vierasvenepaikat

Museonrannassa, aivan Wanhan Raahen reunalla 25 vierasvenepaikkaa ovat käytettävissä venekuntien päiväkäynteihin ja lyhytaikaisiin yöpymisiin. Vierasvenepaikka lyhytaikaiseen vierailuun on maksuton. Kevyet palvelut saat käyttöösi lunastamalla Kahvila Ruiskuhuoneelta avaimet käyttöösi hintaan 15 €/vrk. Näihin palveluihin kuuluu sähkö ja vesi, suihkun ja vessan käyttömahdollisuus kahvilan tiloissa sekä jätehuolto. Ruiskuhuoneen ollessa suljettu ota yhteyttä Kirsiin 0440 336 687 tai Esaan 0400 629 493. Ruiskuhuoneen aukioloajat ja ajankohtaiset tapahtumat: www.ruiskuhuone.fi

Museonrannan välittömässä läheisyydessä sijaitsevat mm. Pakkahuoneen museo ja Rantakadun toisella puolella Laivanvarustajan interiöörimuseo eli Soveliuksen talo sekä Wanha Raahe kahviloineen ja putiikkeineen, keskustan palvelevat kivijalkakaupat ovat myös ihan kivenheiton päässä.

Huomioithan että Pakkahuoneen museon viereisessä satama-altaassa, Ruiskuhuoneen puolella kiinnittäytymispaikat on varattu saaristoristeilijöille. Kiinnittäytymiskielto Raahen Meripäivien aikaan 11.–14.7.2024 seuraavasti: ponttoonilaituri, museon viereinen satama-allas sekä Ruiskuhuoneen edusta. Kyseiset venepaikat on varattu tapahtumaan osallistuville aluksille. Varatut paikat ovat merkitty myös opastein paikan päällä. Vierailevat alukset voivat kiinnittäytyä ponttoonilaiturin pohjoispuolelle.

MUSEONRANNAN VIERASVENEPAIKAT
Osoite: Rantakatu 33, 92100 Raahe
Sijainti: 64°41,3’ P, 24°28,2’ I
Satamanumero: 1876
Syvyys: 2,4 m
Kiinnitys: kylki, poiju, keula-peräpoiju

Visit Raahe
Rantakatu 36
92100 Raahe
matkailuatraahe.fi

You might also like