Järvelänjärven Grilli-Cafe | Visit Raahe
Järvelänjärven Grilli-Cafe rannalta kuvattuna

Jaa parhaat hetkesi #visitraahe @visitraahe

Järvelänjärven Grilli-Cafe

Grilli-Cafe Järvelänjärvi sijaitsee 8-tien varressa 5,5 kilometriä Raahen liikenneympyrästä Kokkolaan päin kauniin Järvelänjärven rannalla. Viikonloppuisin alueella järjestetään tapahtumia. Kahviosta saat mm. grilliruoka-annoksia, karkkia ja jäätelöä. Jäätelövalikoimasta löytyy yli 30 jäätelövaihtoehtoa ja karkkivalikoimasta löytyy mm. Herkkukartanon tuotteita. Ruoka valmistetaan lähialueella tuotetuista raaka-aineista, herkuttele vaikkapa Salmen burgerilla tai Laitilan leivonnaisilla kahvin kera. Ruoka-annoksia saat myös mukaan.

Pihasta löytyy matkaparkki asuntovaunuille ja -autoille. Matkaparkin palveluihin kuuluu kesäaikaan wc-tilat. Aurinkoisen järven rannalla on laituri ja grillikatos sekä lepotuoleja ja keinuja. Alueella voi pelata mm. petanqueta ja mölkkyä sekä heittää tikkaa. Pelivälineet saat lainaksi kahviosta.

Järvelänjärvi toimii oivallisena taukopaikkana myös pyöräilijöille, sillä se sijaitsee Flatland route -pyöräilyreitin varrella. Järvelänjärven Grilli-Cafella on Tervetuloa pyöräilijä -merkki.

Grilli-Cafen kesä avataan toukokuun lopulla ja palvelee nälkäisiä elokuulle saakka. Tervetuloa!

Järvelänjärven Grilli-Cafe rannalta kuvattuna
Pooki-Burger
Grilli-Cafe Järvelänjärvi ulkoapäin
Grilli-Cafe näky terassilta
Grilli-Cafe kuva laiturilta
Grilli-Cafe kuva rannalta
Järvelänjärven Grilli-Cafe
Valtatie 921
92210 Raahe
jorma.romppanenatoutlook.com