Ryhmät & kokoukset

Täältä saat uusia ajatuksia tapahtumasi järjestämiseen olipa haussa juhlapaikka, ohjelma kiertoajelulla, kokous, sukutapaaminen tai useamman sadan osallistujan koulutusseminaari. Tilaisuutesi yhteyteen liität helposti unohtumattoman elämyksen, esimerkiksi ryhmän työtehoa ja syväoppimista parantavan mentaalivalmennuksen, työpajatuokion taiteenpajalla, reippaan lenkin luontopolulla tai rauhallisen kävelyn sielukkaassa vanhassa kaupungissa. Ryhmä voi olla kooltaan viisi-henkisestä seurueesta aina useamman sadan seminaariyleisöön. Valmiita erityisesti ryhmien tarpeita palvelevia paketoituja elämyksiä löydät tunnisteella #VINKKI, paketit ovat myös koottuna Visit Raahe elämyspaketit esitteeseen.

Langin Kauppahuoneen kahvilasali
Langin Kauppahuone
Ravintola, Kahvila
Langin Kauppahuoneen kahvilasali
Langin Kauppahuoneella pääset kokemaan historiaa pienissäkin yksityiskohdissa
Google kartta.

Osoite: Kirkkokatu 19, Raahe
Puhelin: 044 240 2481
Sähköpostiosoite: info@langinkauppahuone.fi

Näytä kohde: Finnish

Langin Kauppahuone

Kahvilasta tuoreet leivonnaiset joka aamu

Langin Kauppahuone tarjoaa tarinoita ja elämyksiä purjelaivojen ajalta Raahessa, Pekkatorin laidalla. Langin Kauppahuone on elämyksellinen 1800-luvun kahvila-ravintola, puoti ja majatalo, josta löytyy myös juhla- ja kokoustilat. Kauppahuone jatkaa yli 200 vuotta vanhan kauppiastalon perinteikästä toimintaa kertoen samalla tarinoita kauppahuoneen eletystä elämästä ja historiallisista henkilöistä. Langin Kauppahuone tarjoaa oman keittiön tuoreita leivonnaisia ja lähiruokaa sekä elämyksellisen yösijan ainutlaatuisessa, historiallisessa ympäristössä. Langin Kauppahuoneen kahvilan köökissä tuoksuu joka aamu tuoreet leivonnaiset! Köökissä valmistuu myös arkisin lounas ja tilauksesta herkulliset ateriat tai juhlat talon tyyliin. Valmistamme kaikki tarjottavat alusta alkaen itse. Maista pientä suolaista tai makeaa kahvilan salissa istuen ja tunnelmasta nauttien. Kauppahuoneella voit pitää myös juhlavan yksityistilaisuuden.

Puodista valikoidut pikkuherkut ja tulijaiset kotiin

Puotimme hyllyillä on tarjolla laivaruumien aarteita kaukaisilta mailta ja paikallisten hantvärkkäreiden taidokkaita töitä. Puodin tuotevalikoima on koottu vuoden 1870 Langin purjelaivan rahtikirjan hengessä ja tuomme maahan pieniä eriä herkkuja ja muita tuotteita samoista satamakaupungeista kuin kauppahuoneen purjelaivat aikoinaan!

Majoitu neidon kamarissa tai merikapteenin hytissä

Bed & Breakfast -palveluiden mukaisesti yövyt uniikissa huoneessa ja nautit herkullisen aamupalan. Yksilöllisissä majoitushuoneissamme pääset tutustumaan Langin Kauppahuoneella asuneiden henkilöiden elämään. Voit yöpyä esim. Sofian romanttisessa neidon kamarissa tai Kapteenin hytissä. Varaa hotellitasoinen, täysin uniikki majoitus historialliselta Kauppahuoneelta!

Kokousta historiallisessa ympäristössä nykyaikaisilla varusteilla

Langin Kauppahuoneen kokouspalvelut luovat puitteet tehokkaisiin kokouksiin inspiroivassa ympäristössä, nykyaikaista AV-tekniikkaa unohtamatta. Voit valita itse tarjoilun sisällön ja jatkaa iltaa esim. illallisen merkeissä. Elämykselliseen kokouspäivään tarjoamme monipuolisia ohjelmapalveluita, kysy lisää!

Juhli ikimuistuisesti

Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat! Me toteutamme ne yksilöllisesti upeassa miljöössä ja Te saatte keskittyä tärkeään juhlapäivään. Tarjoilujen pohjana voi toimia Langin talon wanaha reseptikirja, josta kootaan toiveiden mukainen menu. Meillä on 98 asiakaspaikkaa ja anniskeluoikeudet.

Elämää Langin Kauppahuoneella -opastus

Langin Kauppahuoneen rouva, patruuni tai puotineitsyt kertoo kauppahuoneen historiasta ja elämänmenosta 1800-luvulla. Voit tilata opastuksen yhteyteen kahvitteluhetken tai lounaan seisovasta pöydästä. 

Kategoria: Ravintola, Kahvila, Hotelli, Ryhmät, kokoukset & juhlat, Ostokset

Jaa tämä kohde:
Eini konsertoimasa Tapahtumatalo Raahen Raahesalissa
Tapahtumatalo Raahe
Koko perheellä, Kulttuuripalvelut & galleriat
Eini konsertoimasa Tapahtumatalo Raahen Raahesalissa
Viihdy monipuolisen ja rohkean ohjelmatarjonnan parissa. Kuva Tapahtumatalo Raahe
Google kartta.

Osoite: Kirkkokatu 28, Raahe
Puhelin: 044 439 3232
Sähköpostiosoite: tapahtumatalo@raahe.fi

Näytä kohde: Finnish

Tapahtumatalo Raahe

Elämyksiä ja sykähdyttäviä hetkiä

Tervetuloa Raahen kaupungin tarjoaman kulttuurin pariin. Missiomme on tuottaa laadukkaita, rohkeita ja tunteita sykähdyttäviä hetkiä niin kaupunkilaisille kuin seudulla vierailevillekin. Nauti kanssamme keväisistä Musiikkiviikoista, kesällä järjestettävistä Pekanpäivistä ja syksyn Taiteiden yöstä ja Kirjamessuista sekä muista järjestämistämme tapahtumakokonaisuuksista ympäri vuoden.

Löydät meidät kaupungin ytimestä, läheltä Wanhan Raahen idylliä. Elämysten erikoisjoukkomme ovat valmiina tuottamaan Sinulle unohtumattomia kokemuksia moninaisen taiteen parissa, tulitpa sitten konserttiin, elokuviin tai taidenäyttelyyn.

Kokouspalvelut ammattitaidolla

Tapahtumatalo Raahe tarjoaa kokouspalvelut ja keskeisen ympäristön Raahen ydinkeskustassa. Meille on helppo tulla ja miellyttävä olla. Tilat, tekniikka ja tilaisuuksien koko tuotanto taipuvat vaivattomasti erilaisiin tarpeisiin. Valmiiksi suunnitellut paketit, joissa tila ja tarjoilut sisältyvät hintaan tekevät varaamisen ja järjestämisen sinulle mutkattomaksi.

Räätälöimme tarpeesi mukaisesti myös erikoisemmat tapahtumat. Tiloistamme löytyvät 416-paikkainen Raahesali, 100-paikkainen Fregatti ja 25-paikkainen Parkki-kabinetti. Lisäksi Raahesalin lämpiö ja Galleria Myötätuuli muuntuvat erinomaisesti erilaisiin messutarpeisiin.

Kategoria: Koko perheellä, Kulttuuripalvelut & galleriat, Suosittelemme, Tapahtumapaikka, Ryhmät, kokoukset & juhlat, Käyntikohteet

Jaa tämä kohde:
Ilo ylimmillään Kuntokeidas Vesipekan liukumäessä
Kuntokeidas Vesipekka
Hyvinvointi- & liikuntapalvelut, Koko perheellä
Ilo ylimmillään Kuntokeidas Vesipekan liukumäessä
Vesipekan allasosaston liukumäellä on pituutta 45 metriä, vauhti taattu! Kuva Tiina Lämsä
Google kartta.

Osoite: Uimahallintie 8, Raahe
Puhelin: 08 221 474
Sähköpostiosoite: info.vesipekka@raahe.fi

Näytä kohde: Finnish

Kuntokeidas Vesipekka

Kuntokeidas Vesipekka on nykyaikainen, täysin remontoitu koko perheen uimahalli- ja liikuntakeskus. Allasosastolla voit rentoutua monitoimialtaan hierontapisteissä ja hierottaa arjen kuormitukset pois vesisuihkujen alla tai osallistua ryhmätoimintoihin. Perheen pienimmille löytyvät omat lasten altaat, 45 m vesiliukumäki, uimareille kunto- ja syväallas. Wibit-temppurata on käytössä noin kerran kuukaudessa. Kylmäaltaassa pulahtamisen jälkeen kutsuu höyrysaunojen pehmeä lämpö.

Kuntosali on varustettu uusilla nykyaikaisilla laitteilla. Keilahallissa koko perhe viihtyy hohtokeilaten. Palloiluhallissa voit pelata tennistä, salibandya, sulkapalloa ja lentopalloa. Sisäpalloiluhalli ArinaAreena antaa mahdollisuuden jalkapallon ja pesäpallon pelaamiseen. Lisäksi meillä myös Personal Trainer- ja testauspalvelut ja solarium. Kahvilastamme voit tilata kahvitukset kokoustilaan ja TYHY-päiviin.

Kategoria: Hyvinvointi- & liikuntapalvelut, Koko perheellä, Ryhmät, kokoukset & juhlat, Aktiviteetit

Jaa tämä kohde:
Kajakki merelle auringonlaskun aikaan Raahen saaristo
#VINKKI Merimelontaretki Raahen saaristoon
Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat
Kajakki merelle auringonlaskun aikaan Raahen saaristo
Melontaretki ilta-auringon valossa on unohtumaton kokemus.
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Merimelontaretki Raahen saaristoon

Lähde mukaamme unohtumattomalle retkelle Raahen rannikolle! Merimelontaretki Raahen saaristoon on meidän ykkösretkemme, tämä kolmen tunnin ohjattu retki vie sinut läpi saariston, jossa nautit kirkkaista vesistä, yöttömistä öistä sekä Raahen saaristosta löytyvistä vanhoista majakoista eli pookeista. Retki päättyy näkymään Raahen historialliseen vanhaan kaupunkiin ja sen idyllisiin puurakennuksiin.

KENELLE SOVELTUU Retkemme sopivat erinomaisesti kaiken tasoisille melojille sekä erityisesti kaikille, jotka eivät melontaa ole aikaisemmin kokeilleet. Käyttämämme kajakit ovat erittäin vakaita eikä kaatumista tarvitse pelätä. Tarjoamme myös kaikki muut melontaan liittyvät varusteet, aukkopeitteet ja sadesuojat kelin sitä vaatiessa. Sinun tuleekin vain varustautua vaatteilla, joissa sinun on mukava liikkua sekä repullisella seikkailumieltä. Retkellä pidetään vähintään yksi pidempi tauko, jonka aikana noustaan maihin ja syödään eväitä. Tarjolla on nokipannukahvit, sämpylä ja grillimakkaraa.


KESTO 3 h
LÄHTÖPISTE Pikkulahden melontakeskus Musta 14, 92100 Raahe 
RYHMÄN KOKO 2 - 30 henkilöä
SAATAVILLA Touko-lokakuu. Säävaraus
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu
HINTA 50€ / henkilö
SISÄLTÄÄ Melontaopastus ja -varusteet, retkieväät.
EXTRAT Per Brahen keittokirjasta 1600-luvulta täytetty sämpylä nyhtöpossulla, juomana lihaliemi sekä nokipannukahvit Anna-tädin kakulla
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT Botnia Outdoor puh 050 370 7111 info [at] botniaoutdoor.fi www.botniaoutdoor.fi

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Lisää elämyspaketteja ryhmille löydät täältä

Kategoria: Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat

Jaa tämä kohde:
Maailman vanhin sukelluspuku Raahen Kruununmakasiinissa
#VINKKI Museoita ja mamselleja - opastettu retki Raahen museoihin ja historialliselle kauppahuoneelle
Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat
Maailman vanhin sukelluspuku Raahen Kruununmakasiinissa
Tällä retkellä on luvassa treffit Vanhan Herran kanssa. Kuva Terhi Eteläinen
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Museoita ja mamselleja - opastettu retki Raahen museoihin ja historialliselle kauppahuoneelle

1800-luvun puolenvälin jälkeen Raahe oli Suomen suurin laivanvarustajakaupunki. Vaiherikas, vilkkaan satamakaupungin historia avautuu sinulle kahdessa aivan erikoislaatuisessa museossa. Pakkahuoneen museosta löydät merimiesten kaukomailta tuomat luonnonihmeet ja eksoottiset matkamuistot. Kirkkosalissa voit hiljentyä Mikael Baltin 1600-lukuisten vaikuttavien puuveistosten keskellä. Kruununmakasiinimuseossa tapaat Wanhan Herran, maailman vanhimman sukelluspuvun. Parhaimmat paakkelsit ja kahvit ruusukupeista tarjoilevat Langin Kauppahuoneen 1800- luvun asuun pukeutuneet mamsellit.

Kulttuurihistoriallisesti arvokas Pakkahuoneen museo, entinen kaupungin tulli- ja pakkahuone, oli aikoinaan sjömanshus eli merimieshuone. Upeasti nykykäyttöön restauroitu Kruununmakasiini palveli ennen valtion viljavarastona. Tästä meren- ja kaupankäynnin museaalisten esineiden ja tarinoiden runsaudesta löydät joka käynnillä jotain uutta. Langin Kauppahuoneen mamsellien köökissä valmistuvat herkullisimmat tarjoilut ja puotista löydät upeat tuliaiset kotiin.


KESTO 3 tuntia
LÄHTÖPISTE Kruununmakasiinimuseo Merikatu 10, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 20 - 50 henkilöä
SAATAVILLA Vuoden ympäri
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu HINTA 19 € / henkilö
SISÄLTÄÄ Opastus museoissa, kahvit.
EXTRAT Lounas, kuljetus, majoitus
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT Langin Kauppahuone puh 050 513 7750 info [at] langinkauppahuone.fi www.langinkauppahuone.fi

YHTEISTYÖSSÄ
Raahen museo
Langin Kauppahuone

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Lisää elämyspaketteja ryhmille löydät täältä

Kategoria: Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat

Jaa tämä kohde:
Näkymä Langin Kauppahuoneen ikkunasta historialliselle Pekkatorille
#VINKKI Elämää Langin Kauppahuoneella tarinatuokio historiallisella kauppahuoneella
Ryhmät, kokoukset & juhlat, Suosittelemme
Näkymä Langin Kauppahuoneen ikkunasta historialliselle Pekkatorille
Tällä retkellä kuulet aitoja tarinoita ja nautit Mamsellin keittiön herkuista. Tervetuloa keskelle elävää historiaa.
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Elämää Langin Kauppahuoneella tarinatuokio historiallisella kauppahuoneella

Wanhassa Raahessa astut keskelle elävää historiaa. Aidot tarinat heräävät henkiin historiallisessa ympäristössä Langin Kauppahuoneella, jonka arkeen tutustut opastetulla kierroksella. Langin Kauppahuoneen arkea pyörittävät paakarit, piiat ja puotineitsyt rouvan johdolla, ja vilkas hyörinä täyttää historiallisen rakennuksen. Langin Kauppahuone on entisöity 1800-luvun ulkoasuun. Sisätiloissa jokainen huone henkii purjelaivojen aikakautta. Pieni Raahe oli aikoinaan kansainvälinen merikaupunki, jossa arkeen väriä toi niin kuninkaan kuin keisarinkin vierailut. Kauppias Lang rakennutti Langin kauppahuoneen maakauppatoimintaa varten. Pohjois-Suomen suurimmassa kauppahuoneessa oli kaksi puotia, panimo, kapteenin huone, puotineittyen huone, ja majoitustiloja kauppaa tekemään tulleille talonpojille ja kauppiaille sekä heidän hevosilleen.

Kuulet Langin Kauppahuoneen rouvan, patruunin tai piian kertomana tarinoita kauppahuoneen värikkäästä historiasta ja elämänmenosta 1800-luvun Raahessa. Opastuksen yhteydessä nautit palan kakkua mamsellin kakkuvitriinistä ja kahvia tai teetä. Kahvit täällä juodaan aina ruusukupeista ja pootoori, eli santsikuppi kuuluu hintaan. Kauppahuoneen puotista löydät kommeimmat tuliaiset.


KESTO 45 minuuttia
LÄHTÖPISTE Langin Kauppahuone Kirkkokatu 19, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO Alkaen 1 henkilö
SAATAVILLA Vuoden ympäri
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu
HINTA 18 € / henkilö
SISÄLTÄÄ Opastus, kakkua ja kahvit
EXTRAT Lounas. Kysy tarjous ryhmälle.
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT Langin Kauppahuone puh 050 513 7750 info [at] langinkauppahuone.fi www.langinkauppahuone.fi

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Lisää elämyspaketteja ryhmille löydät täältä

Kategoria: Ryhmät, kokoukset & juhlat, Suosittelemme

Jaa tämä kohde:
Raahelaisen laivan pienoismalli suurennuslasin läpi katsottuna
#VINKKI Kapteenin saappaissa - opastettu retki Wanhaan Raaheen ja saaristoon
Ryhmät, kokoukset & juhlat, Suosittelemme
Raahelaisen laivan pienoismalli suurennuslasin läpi katsottuna
Tällä retkellä pääset itse kokemaan Raahenlaisen laivanvarustamisen, kaupankäynnin ja saariston tarinat.
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Kapteenin saappaissa - opastettu retki Wanhaan Raaheen ja saaristoon

Merikapteeni Janne Byström purjehti valtamerillä 38 vuoden ajan. Hänen aikakautenaan Raahen purjelaivasto toipui Krimin sodan aiheuttamasta tuhosta ja kasvoi Suomen suurimmaksi kauppalaivastoksi. Niinä vuosikymmeninä kun merikapteeni Byström merta kynti, koki hän Raahen purjelaiva-aikakauden nousun ja laskun omakohtaisesti. Kun isojen purjeiden aikakausi 1800-luvun lopulla päättyi, joutui kapteeni jäämään maihin. Antaa hänen itsensä kuitenkin kertoa tarinansa! Wanhassa Raahessa jokainen talo kätkee seiniensä sisälle lukemattoman määrän tarinoita. Merikapteenin kertomana vanha kaupunki herää henkiin, kadut täyttyvät elämästä ja ihmisistä. Retki vie sinut läpi Wanhan Raahen, yhden Suomen parhaiten säilyneen 1800-luvun puukaupungin, aina palkittuun Raahen saaristoon

Retkesi alkaa Langin Kauppahuoneelta, jonne laivat toivat tavaraa kaupattavaksi kaikkialta maailmasta. Kahvittelun lomassa kuulet aikakauden elämästä viereisellä Pekkatorilla, kaupungin kaupankäynnin keskuksessa. Matkasi jatkuu lyhyellä kävelyllä Wanhan Raahen halki aitoihin historiallisiin paikkoihin tutustuen ja kuullen tarinoita merikapteeni Jannen elämästä Langin laivoilla. Vanhan merimieshuoneen vieressä, nouset veneeseen ja jo 20 minuutin kuluttua olet Raahen saaristossa, IsoKraaselissa, historiallisen pookin juurella. Oppaat ovat mukana koko retken ajan. Kierros päättyy Museonrantaan.


KESTO 2½ h
LÄHTÖPISTE Langin Kauppahuone Kirkkokatu 19, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 5 - 36 henkilöä
SAATAVILLA Touko - lokakuu
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu HINTA 63 € / henkilö
SISÄLTÄÄ Leivoskahvit, opastus Kauppahuoneella ja kävelykierroksella, venematka Raahen saaristossa.
EXTRAT Lounas, kuljetus.
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT Langin Kauppahuone puh 050 513 7750 info [at] langinkauppahuone.fi www.langinkauppahuone.fi

YHTEISTYÖSSÄ
Langin Kauppahuone
Raahen Matkailuoppaat ry.
MeriRaahe

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Lisää elämyspaketteja ryhmille löydät täältä

Kategoria: Ryhmät, kokoukset & juhlat, Suosittelemme

Jaa tämä kohde:
Vanha hirsisauna Langin Kauppahuoneen pihapiirissä Wanhassa Raahessa
#VINKKI Kapteenin sauna - saunaelämys historiallisessa pihapiirissä
Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat
Vanha hirsisauna Langin Kauppahuoneen pihapiirissä Wanhassa Raahessa
Autenttinen saunakokemus odottaa sinua 1800-luvun pihapiirissä. Kuva Langin Kauppahuone
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Kapteenin sauna - saunaelämys historiallisessa pihapiirissä

Kun astut saunaan, unohda kiire, stressi, askareet ja aikataulut. Hemmottele itseäsi löylyn lämmöllä ja ajatusmatkalla historiallisessa pihapiirissä asuneiden, visiteeranneiden ja asioillaan piipahtaneiden entisraahelaisten elämiin. Kapteenin sauna seisoo vanhoilla sijoillaan boutiquehotelli Langin Kauppahuoneen pihapiirissä, keskellä Wanhaa Raahea. Hirsiseinäinen sauna lämpiää puulla, vesi juoksee kauhalla ammentaen ja ämpärillä kantaen, autenttinen saunakokemus odottaa. Talon piika ottaa sinut mielellään mukaan saunanlämmitysoppiin.

Saunakokemus alkaa kiukaan tulipesän sytytyksellä, pesuvesi lämmitetään kiukaan kyljessä, kuten ennen vanhaan. Koivunoksavastakset sidotaan talon väen opastuksella vastoiksi. Vihdoiksikin niitä jotkut kutsuvat. Saunakokemus on ihanteellinen 10-12 hengen ryhmille. Halutessasi sauna lämmitetään teille valmiiksi. Laadukkaat pesutuotteet kruunaavat tämän hemmotteluhetken.


KESTO 3 tuntia
LÄHTÖPISTE Langin Kauppahuone Kirkkokatu 19, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 5-12 henkilöä
SAATAVILLA Vuoden ympäri
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu saunan lämmitys
HINTA 50€ / henkilö
SISÄLTÄÄ Opastus saunan lämmitykseen ja saunominen, saunavasta, pyyhkeet ja pesutuotteet, raikasta vettä juomaksi.
EXTRAT Naposteltavaa, muut saunajuomat
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT Langin Kauppahuone puh 050 513 7750 info [at] langinkauppahuone.fi www.langinkauppahuone.fi

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Lisää elämyspaketteja ryhmille löydät täältä

Kategoria: Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat

Jaa tämä kohde:
Pronssivalutyö Raahen Taitopajalla sudenkorento
#VINKKI Taidepajojen työtä ja taikaa - opastettu pajavierailu kaupunkikierros ja lounas
Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat
Pronssivalutyö Raahen Taitopajalla sudenkorento
Anna taiteen koskettaa. Tällä retkellä pääset tutustumaan taidepajojen työmenetelmiin sekä tuotteisiin. Kuva Terhi Eteläinen
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Taidepajojen työtä ja taikaa - opastettu pajavierailu kaupunkikierros ja lounas

"Sielunsa hehkun, innon sisimpänsä Hän valoi vasken myötä työhönsä. Hän uskoi työssään ihmeen tekevänsä: Unelma suuren täytyy täyttyä!"*

Taidetta tehdään palavalla intohimolla ja suurella sydämellä. Raahen Taitopajalla näet tänäänkin perinteistä metallivalua permantokaavaamalla, kuin myös lukemattomia perinne- ja lasihimmeleitä ja taidokkaita lasitöitä. Lapaluodon grafiikanpajassa, pittoreskissa Lapaluodon kaupunginosassa, taide koskettaa historiaa huokuvassa ympäristössä. Työnäytös tutustuttaa sinut taidegrafiikan eri tekniikoihin.

Päivän aikana vierailet vanhan valimon Raahen Taitopajassa ja Lapaluodon grafiikanpajalla pajojen taiteilijoiden ohjauksessa. Työnäytösten myötä pääset lähelle taiteen tekemistä ja käsityön perinteisiin ja uudempiinkin tekniikoihin. Pajavierailujen välissä opastettu kiertoajelu vie sinut Wanhaan Raaheen ja nautit lounaan joko Raahen Hovissa tai Langin Kauppahuoneella. Molemmissa taidepajoissa on myös myymälät, joista löydät laadukkaat ja uniikit tuliaiset kotiin.

*Kellonvalajan unelma, Viljo Tuomela


KESTO 4 tuntia
LÄHTÖPISTE Raahen Taitopaja Pajakatu 4, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 20 - 30 henkilöä
SAATAVILLA Vuoden ympäri ma-la
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu
HINTA 33 € / henkilö
SISÄLTÄÄ Esittelyt ja työnäytökset pajoissa ja galleriassa, kiertoajelun opastus, lounas.
EXTRAT Kuljetus, majoitus.
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT Langin Kauppahuone puh 050 513 7750 info [at] langinkauppahuone.fi www.langinkauppahuone.fi

YHTEISTYÖSSÄ
Raahen Taitopaja
Lapaluodon grafiikanpaja
Raahen Matkailuoppaat
Raahen Hovi
Langin Kauppahuone

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Lisää elämyspaketteja ryhmille löydät täältä

Kategoria: Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat

Jaa tämä kohde:
Moottoriveneellä Raahen saaristoon
#VINKKI Island Hopping retki Raahen saaristoon
Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat
Moottoriveneellä Raahen saaristoon
Island Hopping vie sinut palkittuun Raahen saaristoon. Kuva Saara Böök
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Island Hopping retki Raahen saaristoon

Tervetuloa Pohjanlahden helmeen, pitsimäiseen saarten verkostoon, Raahen saaristoon. Island hopping -retkellä tutustut saariston kiinnostavimpiin ja kauneimpiin kohteisiin ja maisemiin, näet historialliset tunnusmajakat, pääset upottamaan varpaasi autiosaaren rantahiekkaan, tunnet meren ja sen voiman ja vaikutukset rannikkokaupunkilaisten elämiin, ennen ja nyt. Ikonisen suomalaisen kesäretkievään pääset itse paistamaan nuotiolla. Retkellä voit nähdä lampaita laiduntamassa saarissa, merikotkan liihottelevan ilmavirran pyörteissä tai tavata hylkeen lepäilemässä luodolla.

Nautit merimatkasta ketterän, 12-paikkaisen saaristoaluksen kyydittämänä palkitussa Raahen saaristossa. Risteilyn aikana tutustut kolmeen pääsaarista ja rantaudut niistä kahteen. Retkieväänä nautit perinteiseen tapaan ulkotulilla paistetut makkarat.


KESTO 3-4 h
LÄHTÖPISTE Museonranta Rantakatu 37, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 5-20 henkilöä
SAATAVILLA Touko-lokakuu
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu
HINTA 39 € aikuiset, 20 € lapset, 95 € perhe (2+2)
SISÄLTÄÄ Risteily, kipparin opaspalvelut, grillimakkara ja nokipannukahvit saaressa.
EXTRAT Kuljetus maissa, majoitus Iso-Kraaselin luotsituvassa
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT MeriRaahe puh 050 434 6340 jouni [at] meriraahe.fi www.meriraahe.fi

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Lisää elämyspaketteja ryhmille löydät täältä

 

Kategoria: Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat

Jaa tämä kohde:
Iso-Kraaselin saaren laituriin pääsee myös purjeveneellä . Raahen saaristo
#VINKKI Saaristolaisviikonloppu - elämysviikonloppu Wanhassa Raahessa ja saaristossa
Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat
Iso-Kraaselin saaren laituriin pääsee myös purjeveneellä . Raahen saaristo
Herkistä aistisi nauttimaan merestä, luonnosta, rauhasta ja saaristotunnelmasta. Kuva Leena Harju
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Saaristolaisviikonloppu - elämysviikonloppu Wanhassa Raahessa ja saaristossa

Koe 1800-luvun saaristoluotsin elämä sekä Wanhan Raahen kauppiasperheen kartanon tunnelma oikeilla ja alkuperäisillä tapahtumapaikoilla! Aistit meren, sen tuoksut ja maut meloen ja saaristoristeilyllä. Ilta saaristossa kuluu ulkosaunan lempeissä löylyissä ja merta ihaillen. IsoKraaselin saaren vanha tunnusmajakka, Pooki ja vanha luotsitupa ovat peräisin 1800-luvulta, täällä vietät ensimmäisen yön. Wanhassa Raahessa yövyt historiallisella Langin Kauppahuoneella. Nautit herkullisen illallisen aidossa, historiallisessa miljöössä. Kolmantena päivänä suunnataan meloen merelle. Suojaisa Raahen saaristo on helppo ja turvallinen melontakohde.

Siirrymme Iso-Kraaselin saareen venekuljetuksella ensimmäisen yön viettoon. Toisena päivänä risteilemme saaristomaisemasta ja suolaisen veden pärskeestä nauttien. Risteilyn päätteeksi palaamme mantereelle ja yöpymään boutiquehotelli Langin Kauppahuoneelle. Kolmannen päivän kruunaa noin kolme tunnin melontaretki lähivesillä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa melontakokemusta osallistuaksesi, reipas mieli ja vettä pelkäämätön asenne riittää. Tällä retkellä myös syöt hyvin olipa ateriasi katettu salonkiin tai saaristoon rantakivikolle.


KESTO perjantaista klo 17 sunnuntaihin klo 13
LÄHTÖPISTE Museonranta Rantakatu 37, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO alkaen 5 henkilöä
SAATAVILLA Touko-syyskuu
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu
HINTA 345 € / henkilö
SISÄLTÄÄ Risteily, melontaohjaus ja varusteet, majoitukset ja ruokailut: iltapala, aamiainen ja lounas saaressa, illallinen ja aamiainen Langilla, retkieväät tulilla Raahen saaristossa.
EXTRAT Fatbike-retki
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT Langin Kauppahuone puh 050 513 7750 info [at] langinkauppahuone.fi www.langinkauppahuone.fi

YHTEISTYÖSSÄ
Botnia Outdoor
MeriRaahe
Langin Kauppahuone

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Lisää elämyspaketteja ryhmille löydät täältä

Kategoria: Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat

Jaa tämä kohde:
Naisia saunassa
#VINKKI Meri, sauna ja suloiset unet Wanhassa Raahessa - saunaelämys ja majoitus boutique hotellissa
Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat
Naisia saunassa
Kapteenin hirsisaunan lempet löylyt hellivät mieltä ja kehoa. Kuva Visit Finland
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Meri, sauna ja suloiset unet Wanhassa Raahessa - saunaelämys ja majoitus boutique hotellissa

Vietä unohtumaton päivä vanhalla kauppahuoneella keskellä 1800-luvun puutalokaupungin idylliä ja vieraile Raahen saaristossa yhden sen harvinaisuuden, puisen pookin eli tunnusmajakan äärellä. Meriretkellä silmäsi ja mielesi lepäävät puhtaan meriluonnon maisemissa, rannikon maisema muuttuu yhden ihmiselämän aikana voimakkaan maankohoamisen myötä. Hetki historiallisen pookin juurella voimaannuttaa ja vie sinut entisraahelaisten meren ehdoilla eläneiden elämiin. Rauhallinen saunahetki, jossa on ripaus laadukkaiden saunatuotteiden tuomaa ylellisyyttä, virittelee sinut makeille unille uniikissa huoneessa Langin Kauppahuoneen boutiquehotellissa.

Pieni ja ketterä saaristoristeilijä vie sinut risteilylle Raahen saaristoon, Vuoden Retkikohteeseen 2016. Iso-Kraaselin saaressa vierailet historiallisen pookin juurella. Takaisin maissa Langin Kauppahuoneen boutiquehotellissa sinua odottaa puilla lämmitetty kapteenin sauna, rentoudu ja suo itsellesi pieni ylellinen hetki ihanien saunatuotteiden kanssa. Saunan jälkeen maistuu makoisat unet yksilöllisessä huoneessa. Seuraavan päivän aloittaa hyvä aamiainen oman keittiön tuoreella leivällä ja paikallisilla herkuilla.


KESTO 24 h
LÄHTÖPISTE Langin Kauppahuone Kirkkokatu 19, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 5-20 henkilöä  
SAATAVILLA Touko-lokakuu
OPASTETTU / ITSENÄINEN Aktiviteetit opastettu HINTA 140 € / henkilö
SISÄLTÄÄ Risteily Raahen saaristossa, käynti Iso-Kraaselin pookilla, yöpyminen boutique hotelli Langin Kauppahuoneella 2 hh, aamiainen, saunahetki kapteenin saunassa, pyyhkeet ja saunatuotteet
EXTRAT Yhden henegn huoneessa 200 € /hlö
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT Langin Kauppahuone puh 050 513 7750 info [at] langinkauppahuone.fi www.langinkauppahuone.fi

YHTEISTYÖSSÄ
MeriRaahe
Langin Kauppahuone

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Lisää elämyspaketteja ryhmille löydät täältä

Kategoria: Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat

Jaa tämä kohde:
Lounasseurue katetun pöydän äärellä Raahen saaristossa
#VINKKI Fine dining saaressa - ruokailuelämys luonnon helmassa Raahen saaristossa
Ryhmät, kokoukset & juhlat, Suosittelemme
Lounasseurue katetun pöydän äärellä Raahen saaristossa
Luonnon luksuksen ympäröimänä ruokakin maistuu rikkaammalta. Kuva Visit Raahe
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Fine dining saaressa - ruokailuelämys luonnon helmassa Raahen saaristossa

Jätä tavallinen taakse, virittäydy luonnon taajuudelle ja valmiiksi vastaanottamaan maut ja tuoksut. Elämys syntyy luonnon keskellä nautitusta aidosta ruasta joka on valmistettu korkealaatuisista lähialueen raaka-aineista, sydämellä. Ruuan seuraksi valitaan makuihin juuri sopivat juomat. Pöytä on katettu kauniiksi. Olkaa hyvä! 
Iso-Kraaselin saaren pooki, eli valoton majakka, on se pooki jonka stongaan nostettiin flagu merkiksi raahelaisen laivan lipumisesta kohti kotisatamaa usein vuosienkin merimatkoilta. Tämän historiallisen tunnusmerkin juurella toteutunut fine dining valoisana kesäiltana on kokemus jota muistelet vielä pitkään. 

Meren rauhoittava ja lataava vaikutus alkaa heti laiturilla. Risteily vie sinut Raahen saaristoon ja keskelle sen herkkää luontoa. Matkan aikana tutustut kipparin kertomana tarinoihin merikaupungin elämästä ja merestä ammentavista elinkeinoista. Risteilyn päätteeksi nautit merellisen lounaan tai kynttiläillallisen, joka odottaa valkoisille liinoille katettuna katoksessa historiallisen luotsituvan kupeessa. Juomatarjoilun voit halutessasi tuoda itse tai antaa sen asiantuntevan henkilökunnan hoidettavaksi. Aurinko laskee, iloinen puheensorina pulppuaa lähellä, tunnet meren tuoksut, tuuli tyyntyy, tuleekohan pläkä?


KESTO 6 h
LÄHTÖPISTE Museonranta Rantakatu 37, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 8-40 henkilöä
SAATAVILLA Touko-lokakuu. Säävaraus.
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu
HINTA 78 €/hlö
SISÄLTÄÄ Merimatka, opastus matkan aikana ja saaressa, lounas/illallinen (alku-,pää- ja jälkiruoka ja kahvit) sekä alkoholittomat ruokajuomat.
EXTRAT Muut juomat, kokous historiallisessa luotsituvassa 150 €/ryhmä.
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT MeriRaahe puh 050 434 6340 jouni [at] meriraahe.fi www.meriraahe.fi

YHTEISTYÖSSÄ
Puolu Catering
MeriRaahe
 

Kategoria: Ryhmät, kokoukset & juhlat, Suosittelemme

Jaa tämä kohde:
Joogi laiturilla Raahen saaristossa
#VINKKI Miniretriitti Raahen saaristossa - ohjattua joogaa ja rentoutumista
Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat
Joogi laiturilla Raahen saaristossa
Rentoudu ja ammenna voimaa merestä ja luonnosta ainutlaatuisella miniretriitillä. Kuva Loving Wellness
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Miniretriitti Raahen saaristossa - ohjattua joogaa ja rentoutumista

Iso-Kraaselin saari Raahen saaristossa tarjoaa puitteet pysähtyä itsesi äärelle. Saaristo miniretriitillä saat nauttia luonnosta, joogasta ja läsnäolosta ainutlaatuisen luonnon keskellä. Turvallisessa merikuljetuksessa näet Raahen saaristoa ja tunnet merituulen kasvoillasi. Iso-Kraaselin saareen saavuttuasi pääset nauttimaan lempeästä joogasta meren äärellä. Rannalla tai laiturilla joogatessa kuulet meren äänet, tunnet tuoksut ja saat antaa katseen levätä horisontissa. Saaressa luonnon äärellä saat olla ja hengähtää. Jooga merimaisemissa lievittää stressiä ja edistää sekä fyysistä, että henkistä hyvinvointia. Palaat takaisin mantereelle voimaantuneena ja virkistyneenä.

Miniretriitti on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat yhteyttä itseesi, pysähtymistä ja hengähtämistä, läsnäolemista. Tämä kaikki upean meriluonnon ympäröimänä, sen äänistä ja tuoksuista. rauhasta ja voimasta nauttien. Välipalaksi nautit raikkaan smoothien ja pähkinäisen myslipatukan. Ravitset näin kehoa ja mieltä sekä vahvistat sisäisiä voimavaroja. SOVELTUU: Kaikki miniretriitillä tehtävät joogaliikkeet soveltuvat niin vasta-alkajille kuin aiemmin jooganneille. Liikkeet auttavat kehoa ja mieltä hellittämään jännitteistä ja palautumaan stressistä.


KESTO 3 h
LÄHTÖPISTE Museonranta Rantakatu 37, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO alkaen 6 henkilöä
SAATAVILLA Touko-lokakuu. Säävaraus.
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu
HINTA 75 €/hlö
SISÄLTÄÄ Merimatka, joogaohjaus ja -alusta, välipalasmoothie ja myslipatukka,
EXTRAT Muut kuljetukset, majoitus. VARUSTUS Sään mukainen vaatetus merimatkalle, joustava joogaan, halutessasi mukaan oma alusta ja vesipullo
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT MeriRaahe puh 050 434 6340 jouni [at] meriraahe.fi www.meriraahe.fi

YHTEISTYÖSSÄ 
MeriRaahe
Loving Wellness
Puolu Catering

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Lisää elämyspaketteja ryhmille löydät täältä

Kategoria: Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat

Jaa tämä kohde:
#VINKKI Print Print ohjattu taidetuokio
Ryhmät, kokoukset & juhlat, Suosittelemme
Luovaan työhön pääset oikean taiteilijan opastuksessa. Kuva Lapaluodon grafiikanpaja
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Print Print ohjattu taidetuokio

Taiteilijasinäsi vapautuu kuin itsestään Lapaluodon grafiikanpajan taidetuokioissa asiantuntevien taiteilijoiden ohjauksessa. Pajalla voit kokeilla taidekuvien vedostamista grafiikanpajan puupiirroslaatoilta tai itse tekemältäsi kuivaneulalaatalta. Pääset kokemaan luovuuden riemua tämän taiteenlajin vanhimmilla tekniikoilla. Valittavanasi on kestoiltaan eripituisia ja sisällöltään erilaisia työpajoja. Lapaluodon grafiikanpaja sijaitsee pittoreskissa Raahen Lapaluodossa, Santaholman vanhan sahan työläisten kaupunginosassa.

Print Print- taidetuokiot ovat lumoavia hetkiä tehdä taidetta ja vaihtaa ajatukset arjesta hauskaan yhdessäoloon taiteen parissa. Taidetuokiot voidaan toteuttaa taidegraafikoiden Raija Korppilan ja Juha Laakson omalla grafiikanpajalla tai asiakkaan toivomassa tilassa. Taidetuokiot ovat matalan kynnyksen työpajoja, joissa ei aiempaa kokemusta grafiikan tekemisestä tarvita. Taidetuokioiden vetäjät ovat kokeneita kuvataiteilijoita ja taidepedagogeja. 


KESTO 2 h
LÄHTÖPISTE Lapaluodon grafiikanpaja, Lautatarhankatu 2, 92180 Lapaluoto
RYHMÄN KOKO 4-10 henkilöä
SAATAVILLA Vuoden ympäri
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu
HINTA 55 €/henkilö
SISÄLTÄÄ ohjaus ja materiaalit, taidekuvien vedostamista grafiikanpajan puupiirroslaatoilta, vedoksia 5 kpl, tutustuminen Pajagalleriaan.
EXTRAT Print Print 2 ja 3 monotypia- ja kuivaneulatyöpajat
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT Taidegraafikko Juha Laakso puh 040 5518 605 juha.laakso [at] kotinet.com

Kategoria: Ryhmät, kokoukset & juhlat, Suosittelemme

Jaa tämä kohde:
Kultaisista lasiputkista tehty himmeli Raahen Taitopajalla
#VINKKI Taivaskoristeita ja paakkelseja - opastettu pajavierailu kaupunkikierros ja kahvittelu Wanhassa Raahessa
Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat
Kultaisista lasiputkista tehty himmeli Raahen Taitopajalla
Perinteinen himmeli valmistuu tänään vaikka lasiputkista. Kuva Raahen Taitopaja
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Taivaskoristeita ja paakkelseja - opastettu pajavierailu kaupunkikierros ja kahvittelu Wanhassa Raahessa

Vanhan valimon tunnelmassa pääset tutustumaan Raahen Taitopajan 150:een erilaiseen, perinteiseen ja moderniin, himmeliin, jotka ovat valmistettu käyttäen ruista, ranta-vehnää, lasi-, muovi- ja akryyliputkia. Opastetulla kaupunkikierroksella tulee tutuksi mm. Wanha Raahe mielenkiintoisine tarinoineen ja lopuksi pääset nauttimaan kahvia ja paakkelsia tunnelmallisessa Langin Kauppahuoneen kahvilassa keskellä Raahen historiallista puukaupunkia. Himmeli on ikivanha pohjoismainen koriste. Suomeen perinne on tullut Ruotsin kautta ja himmelin nimi viittaakin ruotsinkieliseen sanaan himmel eli taivas. Nämä taivaskoristeet ovat enemmän kuin joulun ajan koristeita, entisaikoina niitä pidettiin hyvän sadon takaavina onnenkaluina, mitä isompi himmeli, sitä komeamman voisi odottaa sadon olevan.

Raahen Taitopaja tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia 1955 perustetun valimon ainutlaatuisessa ympäristössä. Wanhan Raahen kierroksen voi toteuttaa joko jalkaisin tai linja-autolla. Pekkatorin laidalla Langin Kauppahuoneen lempeän kiireettömässä ilmapiirissä mieli lepää, tai sitten lähtee laukalle Kauppahuoneen ja kaupungin entiseläjien tarinoiden mukana.


KESTO 3 h
LÄHTÖPISTE Raahen Taitopaja Pajakatu 4, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 10-30 henkilöä
SAATAVILLA Ympäri vuoden
OPASTETTU Opastuskielinä FI, EN, RU HINTA 28 €/henkilö
SISÄLTÄÄ Esittely vanhan valimon Taitopajalla, opastus kiertoajelulla tai kävelykierroksella, kahvit ja leivonnaiset Langin Kauppahuoneella.
EXTRAT Ruokailut, työpajat, kuljetus.
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT Langin Kauppahuone puh 050 513 7750 info [at] langinkauppahuone.fi www.langinkauppahuone.fi

YHTEISTYÖSSÄ
Raahen Taitopaja
Raahen Matkailuoppaat
Langin Kauppahuone

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Lisää elämyspaketteja ryhmille löydät täältä

Kategoria: Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat

Jaa tämä kohde:
#VINKKI Golfia ja vanhan kaupungin romantiikkaa - päivä golfaten ja majoitus boutiquehotellissa
Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat
Nauti golfista vaikka valoissa kesäyössä ja herää uuteen päivään keskellä merellistä historiaa. Kuva Terhi Eteläinen
Google kartta.

Näytä kohde: Finnish

#VINKKI Golfia ja vanhan kaupungin romantiikkaa - päivä golfaten ja majoitus boutiquehotellissa

Pohjolan valkeiden kesäöiden ansiosta meillä voi pelata vaikka läpi yön. Siikajoen 18-reikäisen Raahentienoon Golf-kentän loistava lay-out bunkkereineen ja vesiesteineen tarjoaa lyhyet siirtymät ja nopeat pelikierrokset rennossa miljöössä. Kenttä tarjoaa sopivan haastavan pelikokemuksen. Kierroksen jälkeen majoitut Langin Kauppahuoneen uniikeissa, historiallisissa boutiquehotellin huoneissa. Yö patruunin kamarissa tai Sofia-neidon huoneessa on elämys, jossa kiire katkeaa ja arki unohtuu.

Tällä vierailulla yhdistät virkistävän golfinpeluun ruuhkattomalla kentällä, iltakävelyn kauniissa Wanhassa Raahessa omaan tahtiisi ja yöpymisen elämyksellisellä Langin Kauppahuoneella, jos siis keskiyön auringon nauttimiselta maltat nukkua.


KESTO n. 24 h
LÄHTÖPISTE Langin Kauppahuone Kirkkokatu 19, 92100 Raahe tai Raahentienoon Golf Raahentie 151, 92320 Siikajoki
RYHMÄN KOKO alkaen 1 henkilö
SAATAVILLA Touko-lokakuu
OPASTETTU / ITSENÄINEN Itsenäinen
HINTA viikolla alk. 97 €/hlö tai 190 €/2 hlöä, viikonloppuna 102 €/hlö tai 200 €/2 hlöä.
SISÄLTÄÄ Majoitus hotellitasoisessa 2 henkilön huoneessa, aamiainen sekä päiväkohtainen greenfeen.
EXTRAT Ruokailut, Langin historia -tarinatuokio, green fee 2. päivälle 30 €
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT Langin Kauppahuone puh 050 513 7750 info [at] langinkauppahuone.fi www.langinkauppahuone.fi
Tiiausaika varataan Raahentienoon Golfista puh 044 971 1156, cm [at] rtg.fi, www.rtg.fi

YHTEISTYÖSSÄ
Raahentienoon Golf
Langin Kauppahuone

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Lisää elämyspaketteja ryhmille löydät täältä

 

Kategoria: Suosittelemme, Ryhmät, kokoukset & juhlat

Jaa tämä kohde:
Oppaan johdolla tutustumassa Wanhan Raahen tarinoihin
Opastetulle kierrokselle Raahen Matkailuoppaiden mukana
Koko perheellä, Ryhmät, kokoukset & juhlat
Oppaan johdolla tutustumassa Wanhan Raahen tarinoihin
Leskirouva Antell puuskuttaa vastaan Kauppakadulla. Hänen paakaritoimintansa on paisunut kuin pullataikina. Apulaiseksi palkatulla Katri Pyhtilällä on perinnöllinen jauhopeukalo. Ja muita tarinoita Wanhasta Raahesta.
Google kartta.

Osoite: Raahe
Puhelin: 044 754 4419
Sähköpostiosoite: opaspalvelut@raahenmatkailuoppaat.fi

Näytä kohde: Finnish

Opastetulle kierrokselle Raahen Matkailuoppaiden mukana

Paikallisoppaan matkassa pääset tutustumaan Raahen värikkääseen historiaan kävellen tai linja-autossa mukavasti istuskellen. Oppaan johdolla käydään idyllisessä vanhassa kaupungissa ja tutustutaan samalla entis-Raahen asukkaiden, merimiesten, käsityöläisten ja porvarisperheiden, elämään. Tarinoiden joukkoon mahtuu niin räytyvää rakkautta, veijarimaisia kujeita kuin kauheita tappauksiakin. Voimme myös räätälöidä kierroksen ryhmänne toiveiden mukaiseksi!

KESÄN 2020 OPASTETTUJA KÄVELYKIERROKSIA

Hautausmaakierros Haaralan hautausmaalla su 28.6. klo 18.00
Lähtöpaikka: Hautausmaan vanhalta portilta, Kappelintie 4, Raahe.
Kierros osallistujille ilmainen.

Wanha Raahe -kierrokset heinäkuussa tiistaisin 7.7., 14.7., 21.7., 28.7. klo 17.00
Lähtöpaikka: Myhrbergin puisto, Rantakatu 36, Raahe.
Kierrokset osallistujille ilmaisia.

Wanhan kaupungin väkeä -kierros la 4.7. klo 11.00, max 30 osallistujaa 
Lähtöpaikka: Myhrbergin puisto, Rantakatu 36, Raahe.
Liput Raahesalin lipunmyynti 10€ / 5€

Tarina-aarteen etsintäkierros la 11.7. klo 11.00
Lähtöpaikka: Myhrbergin puisto, Rantakatu 36, Raahe.
Liput Raahesalin lipunmyynti 2€

Pihakierros la 18.7. klo 11.00, max 30 osallistujaa
Lähtöpaikka: Myhrbergin puisto, Rantakatu 36, Raahe.
Liput Raahesalin lipunmyynti 5€ / 2€

Tarina-aarteen etsintäkierros la 25.7. klo 11.00
Lähtöpaikka: Myhrbergin puisto, Rantakatu 36, Raahe.
Liput Raahesalin lipunmyynti 2€

Hautausmaakierros Haaralan hautausmaalla su 26.7. klo 18.00
Lähtöpaikka: Hautausmaan vanhalta portilta, Kappelintie 4, Raahe.
Kierros osallistujille ilmainen.

Kummituksia ja kummajaisia -kierrokset pe 14.8. klo 20.00 ja 20.15
Lähtöpaikka: Myhrbergin puisto, Rantakatu 36, Raahe.
Kierrokset osallistujille ilmaisia.

Hautausmaakierros Haaralan hautausmaalla su 16.8. klo 13.00
Lähtöpaikka: Hautausmaan vanhalta portilta, Kappelintie 4, Raahe.
Kierros osallistujille ilmainen.

Kummituksia ja kummajaisia -kierros pe 28.8. klo 20.00
Lähtöpaikka: Myhrbergin puisto, Rantakatu 36, Raahe.
Liput Raahesalin lipunmyynti 5€ / 2€

Kurkistus sisätiloihin -kierros la 29.8. klo 13.00
Lähtöpaikka: Keskuskoulun edustalta, Palokunnankatu 20, Raahe.
Liput Raahesalin lipunmyynti 5€ / 2€

Pihakierros la 29.8. klo 15.00, max 30 osallistujaa
Lähtöpaikka: Myhrbergin puisto, Rantakatu 36, Raahe.
Liput Raahesalin lipunmyynti 5€ / 2€

Lue lisää opastusten sisällöistä ja tilattavista opastuksista Matkailuoppaiden sivuilta.

Kategoria: Koko perheellä, Ryhmät, kokoukset & juhlat, Suosittelemme, Aktiviteetit

Jaa tämä kohde:
Loading content ...